top of page

3.10.2021

Duus poiki jatkohankkeen

Duus-elokuvan luova yhteistyö saa jatkoa, sillä joukko keskeisiä tekijöitä on lyöttäytynyt yhteen tekemää uutta tuotantoa. Duusin ohjaaja-käsikirjoittaja Mikko Keinonen nimittäin ohjaa viiden musiikkivideon sarjan Duusin ääniraidalla vierailleelle Mike Keneallylle. Videoista kootaan myös puolituntinen lyhytelokuva The Complete Adventures of the Unrelated Sound Guy.

Lyhytelokuva ja videot julkaistaan samaan aikaan Mike Keneallyn uuden levyn kanssa, jonka on määrä tulla ulos joko loppuvuodesta 2021 tai alkuvuodesta 2022. Mike Keneally tuli tutuksi musiikkiharrastajille Frank Zappan viimeisen kiertuebändin stunt-kitaristina, minkä jälkeen hän on laajan soolouransa ohella soittanut muun muassa Steve Vain, Joe Satrianin ja Devin Townsendin kokoonpanoissa.

 

Musiikkivideo- ja lyhytelokuvatuotantoa on kuvattu elokuussa lähtien. Duusin tapaan Mikko Keinonen vastaa käsikirjoituksesta, ohjauksesta, kuvauksesta, leikkauksesta ja tuotannosta. Näyttelijöinä on Duusin tuttuja kasvoja, kuten Ville Kumpulainen, Tomi Laurikainen, Mylène Meursault, Emma Keinonen ja Tuomas Salolahti. Muissa isoissa rooleissa on mm. Harri Syrjänen, Laura Rukola ja Jari Somero.

 

Lisätietoa: www.unrelatedsoundguy.com
 

20.12.2020

Korona sotkee elokuvateatterikiertuetta

Duusille on alustavasti sovittu näytöksiä Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Jyväskylään ja Ouluun. Valitettavasti uudet koronarajoitukset sotkevat elokuvateatteriesityksiä, ja näytökset siirtyvät.

27.11.2020

Duus oli Kuvakukon katsotuin

Duus houkutteli katsojia Kuvakukkoon ensimmäisellä viikollaan yhteensä 151, minkä ansiosta se oli Kuvakukon viikon katsotuin elokuva. Halkeamme ylpeydestä.

27.11.2020

Duus valtaa myös Outokummun

Duusin elokuvateatterikierros laajenee, sillä perjantaina 27.11. ja lauantaina 28.11. elokuva esitetään Outokummun Kino Maritassa. Lauantaina paikalla on ohjaaja Mikko Keinonen ja vääpeli Svenssonia esittävä Tomi Laurikainen.

16.11.2020

Duusin elokuvateatteriensi-ilta lähenee

Duusin elokuvateatteriensi-ilta lähenee, sillä perjantaina 20.11. klo 20 elokuva esitetään yleisölle ensimmäistä kertaa Kuopion Kuvakukossa. Myös lisänäytöksiä on tiedossa lauantaina, tiistaina ja torstaina.

16.11. 2020

Duusin ensi-iltaviikonloppu houkutteli tuusniemeläisiä

Duus pääsi vihdoin yleisön nähtäville Tuusniemellä. Viikonlopun aikana Tuusniemellä järjestettiin neljä esitystä, ja niissä kävi yhteensä 300 katsojaa.

bottom of page